Raamdecoratie...

Functioneel & decoratief!

Raambekleding is een belangrijk onderdeel van een interieur en heeft veel invloed op de sfeer in de betreffende ruimte. Naast het decoratieve aspect heeft het ook een isolerende werking en invloed op de akoestiek in een ruimte. Afhankelijk van de ruimte waar de de raambekleding komt te hangen kiest men welke gordijnen of raamdecoratie geschikt is. Er zijn veel verschillende soorten raambekleding zoals:

Gordijnen

Transparant: je kunt wel naar binnen en buiten kijken, licht wordt gefilterd.
Semi transparant: enige vorm van inkijk, minder als bij de transparant, licht wordt gefilterd.
Lichtdoorlatend: je kunt niet meer van buiten naar binnen kijken, laat wel het licht door.
Verduisterd: laat geen licht door, perfect voor de slaapkamer.

Horizontale jaloezieën

Doormiddel van een simpele handeling bepaalt u de perfecte licht regulering. Hiermee doseert u exact de intensiteit en de richting van het licht in uw kamer. In vele kleuren verkrijgbaar.

Houten Jaloezieën

Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Een tijdloos product wat geschikt is voor elk interieur.

Rolgordijn

Verkrijgbaar in transparant, semitransparant en verduisterende varianten. Door middel van af- en oprollen bepaalt u zelf de hoeveeheid licht en inkijk in uw ruimte. Ook verkrijgbaar voor Velux en Fakro dakramen.

Duorolgordijn/ facetlight

Zijn gemaakt van horizontale banen stof die via een systeem achter elkaar langs kunnen worden geschoven van boven naar beneden. Lichtinval kunt u doormiddel van op en afrollen zelf bepalen.

Plisségordijn

In elke vorm voor elk raam verkrijgbaar. Veelzijdig, decoratief en energiebesparend. Zowel in transparant als verduisterende stof verkrijgbaar. Perfect voor in de slaapkamer

Vouwgordijnen

Een elegant product toepasbaar in verschillende ruimtes zoals woonkamer, keuken en slaapkamer. Doormiddel van het laten zakken van het vouwgordijn bepaalt u de licht inval.

Paneel gordijnen

Doormiddel van het open en dichtschuiven bepaalt u de lichtinval en privacy in uw kamer. Combinatie met transparante en niet transparante stoffen mogelijk. Perfect voor grote ramen en tuindeuren.

Lamellen

In gesloten toestand genieten van uw privacy en in open toestand een prachtig gefilterd licht. Ook toepasbaar bij schuine ramen en eenvoudig te reinigen.

Sheerlight

Bezit dezelfde regulaire eigenschappen als de horizontale jaloezie. Bestaat ui twee dunne lagen stof met daartussen horizontale stoffen banen. Heeft een sterk isolerende en geluidsdempende werking.

Perfect fit

Prachtig product wat aansluit bij uw kunststof kozijnen. Verkrijgbaar met horizontale jaloezie, plisségordijnen en rolgordijnen.

Horren

De perfecte oplossing om insecten buiten te houden. In elk raam en voor elke deur toepasbaar. Verschillende profiel en gaaskleuren.

Onze merken

Daarom.

  • Wij komen bij u langs..
  • Leveren alle bekende merken
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Wij stofferen / monteren zelf
Lees meer over EBS

Overtuigd?

Maak vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

06 - 21 24 42 23 Nog niet overtuigd? Bekijk onze referenties